Ylikerroin.com – voittavan vedonlyönnin asialla

Ylikerroin-sivusto perustettiin vuonna 2003, ja se on siitä lähtien kasvanut tasaiseen tahtiin kohti yhä suurempia käyttäjämääriä. Sivustokokonaisuuteen kuuluvat vedonlyöntiaiheinen keskustelupalsta, työkalut voittavaan vedonlyöntiin, vedonlyönnin oppaat, vedonlyöntivihjeet, parhaat vedonlyöntibonukset sekä urheiluun ja vedonlyöntiin keskittyvät artikkelit.

Ylikerroin.comin on tarkoitus palvella tasapuolisesti sekä viihdevedonlyönnistä kiinnostuneita satunnaispelaajia että ammattimaiseen vedonlyöntiin tähtääviä ja tälle portaalle jo kohonneita pelaajia. Kaikkia pelaajia ohjataan kohti voitollista pelaamista, jotta harrastusmielessä pelaavatkin oppisivat vedonlyönnin lainalaisuuksia ja välttäisivät näin pahimmat sudenkuopat.

 

Veikkausvihjeet ja Veikkaus

Sivuston tarkoitus on kasvattaa ihmisten tietämystä vedonlyönnistä, sekä toimia rahapelehin keskittyvänä infosivustona. Rehellisyys ja luotettavuus ovat olleet toimintamme kulmakivinä alusta alkaen. Pyrimme aktiivisesti seuraamaan pelialan kehitystä aina pitkävedosta ulkomaisiin vedonvälittäjiin ja tiedottamaan sekä auttamaan käyttäjiämme mahdollisissa ongelmatilanteissa. Parhaat talletusbonukset, urheiluvedonlyönti, nettikasino ja daily fantasy sports mahtuvat kaikki saman katon alle.

Ylikerroin-sivustolle kaivetaan ja neuvotellaan jatkuvasti markkinoiden parhaita etuja käyttäjilleen. Seuraamalla sekä etusivuja että keskustelualuetta pysyt jatkuvasti kärryillä siitä, mitä vedonlyönnissä on parhaillaan tapahtumassa. Pyrimme jatkuvasti parantamaan talletusbonuksiamme sekä tarjoamaan markkinoiden parhaita vedonlyöntibonuksia. Muistathan, että tarjoamme myös apuamme ongelmatilanteissa.

 

Oppaita vedonlyöntiin

Ylikerroin-sivustolle pyritään myös jatkuvasti tuottamaan oppaita rahapeleihin, jotta sen käyttäjät pääsevät yhä syvemmälle tähän kiehtovaan kokonaisuuteen: Veikkaus, Pitkäveto, Moniveto, Vakio, ravit, ulkomaiset vedonvälittäjät ja muut pelimuodot. Mikään ei ole meille niin vierasta, ettemme pystyisi sinua auttamaan. Pyrimme jatkuvasti keskittymään siihen, että sivustomme käyttäjä saa kauttamme parhaat edut vedonlyöntiin.

Ylikerroin.comin etusivusto tarjoaa jo laaja-alaista materiaalia urheilun kaikilta osaalueilta, ja nykyisin tuhannet voittavat vedonlyöjät että harrastevedonlyöjät vierailevat etusivuilla päivittäin. Tarjolla on sekä päivänpolttavia urheilu-uutisia, vedonlyöntivihjeitä suoraan ammattipelaajilta, ohjeita vedonlyöntiin, vedonlyöntiin liittyviä artikkeleita sekä erilaisia vedonlyönnin talletusbonuksia, ilmaista pelirahaa sekä ajankohtaista tietoa kaikesta vedonlyöntiin liittyvästä. Jatkuvasti kasvavat vedonlyöntipörssit ovat myös jatkuvan tutkimuksemme alla.

 

Päivän vihjeet keskustelupalstalta

Keskustelupalstallamme käyttäjät keskittyvät kehittämään itseään voittavina vedonlyöjinä, luomaan omia arvioitaan sekä auttamaan toisiaan ongelmatilanteissa. Aloittavalle vedonlyöjälle foorumin satojen tuhansien viestien tietopankki on erittäin hyvä ponnahduslauta vedonlyönnin alkeisiin. Tarjolla on lisäksi valtava määrä tuottoisia ilmaisvihjeitä pitkän linjan vedonlyöjiltä. Sivustolla käyttäjät jakavat myös kokemuksia vedonvälittäjistä, ja se onkin monelle käyttäjälle kullan arvoista tietoa.

 

Vedonlyönti sosiaalisessa mediassa

Sosiaalisen median aikakautena Ylikerroin.com on laajentunut myös Facebookin ja Twitterin puolelle. Facebookissa urheilukeskustelu on saanut suuret mittasuhteet ja Twitterin puolella olemme keskittyneet parhaiden vedonlyöntivihjeiden jakamiseen sekä vedonlyöntiaiheidemme tiedottamiseen.